Metsästyspelit ovat loistava tapa saada metsästysfiilis ilman, että sinun tarvitsee lähteä erämaahan. Sekä iOS- että Android-laitteille on saatavilla paljon erilaisia metsästyspelejä, ja olemme koonneet sinulle listan 4 parhaasta metsästyspelistä! Nämä pelit testaavat metsästystaitojasi ja tarjoavat tuntikausia viihdettä. Etsitpä sitten intensiivistä metsästyspeliä tai jotain rentouttavampaa, meillä on sinulle kattaus!

Tässä ovat siis ilman muuta parhaat metsästyspelit iOS:lle ja Androidille:

Deer Hunter Classic

Kun on kyse klassisista metsästyspeleistä, vain harvat pystyvät vastaamaan Deer Hunter Classicin adrenaliinintäyteiseen seikkailuun. Realistisen grafiikkansa ja mukaansatempaavan pelattavuutensa ansiosta tästä pelistä on tullut nopeasti metsästyssimulaatioiden peruslaji. Seurasitpa sitten sikoja, hirviä, karhuja tai jopa leijonia, tämä peli testaa varmasti metsästäjän taitojasi ja saa sinut palaamaan takaisin hakemaan lisää. Pääset alkuun Deer Hunter Classic -pelissä luomalla pelitilin ja heittäytymällä mukaan toimintaan. Olitpa sitten kokenut metsästäjä tai etsit vain hauskaa uutta harrastusta, tämä peli tarjoaa varmasti tuntikausia jännittäviä haasteita ja unohtumattomia seikkailuja. Joten mitä sinä odotat? Aloita metsästysmatka jo tänään ja koe Deer Hunter Classicin jännitys!

Big Hunter Online

Big Hunter Online on peli, joka sijoittuu jättiläispetojen ja hurjien metsästäjien maailmaan. Tässä pelissä olet metsästäjän roolissa, jonka on jäljitettävä ja tapettava maailman suurimmat ja vaarallisimmat eläimet. Tätä varten sinun on käytettävä kaikkia metsästystaitojasi sekä tietämystäsi ympäristöstä ja eläimen käyttäytymisestä. Peli esitetään ensimmäisen persoonan näkökulmasta, ja voit nähdä maailman hahmosi silmin. Voit myös valita pelaamisen joko yksin- tai moninpelitilassa. Big Hunter Online on ainutlaatuinen ja haastava peli, joka testaa metsästystaitojasi. Jos siis uskot, että sinulla on ainesta tulla isoksi metsästäjäksi, tämä peli on juuri sinua varten.

Sniper Hunter Shooting Game

Sniper Hunter on huipputoiminnallinen ampumapeli, joka asettaa sinut taitavan tarkka-ampujan asemaan. Käyttämällä erilaisia aseita ja taktiikoita sinun on tuhottava kohteesi ja eliminoitava kaikki viholliset ennen kuin he voivat suorittaa tehtävänsä. Riippumatta siitä, eliminoitko keskeisiä kohteita kaukaa vai tuhoatko vihollisjoukkojen aalto toisensa jälkeen, Sniper Hunter pitää sinut jännityksessä sykähdyttävän toimintansa ja jännittävän pelattavuutensa ansiosta. Jos siis haluat testata tarkka-ampujan taitojasi kovimpia vastustajia vastaan, hyppää Sniper Hunteriin jo tänään!

Bowmasters – Top jousiammunta peli

Bowmasters on ilmainen ampumapeli, joka on saatavilla iOS- ja Android-laitteille. Pelin tavoitteena on ampua nuolia maaleihin ja saada mahdollisimman paljon pisteitä. Pelissä on useita eri tiloja, kuten Duels-tila, jossa pelaajat voivat kilpailla toisiaan vastaan reaaliajassa, ja Tournament-tila, jossa pelaajat voivat kilpailla toisiaan vastaan sarjassa strukturoituja otteluita. Pelissä on myös harjoitustila, jossa pelaajat voivat hioa taitojaan ilman kilpailupaineita. Bowmasters on hauska ja koukuttava peli, joka sopii sekä satunnaispelaajille että kilpapelaajille. Etsitpä sitten nopeaa peliä pelattavaksi taukoaikana tai jotain haastavampaa, johon upottaa hampaat, Bowmasters tarjoaa sinulle kaiken mahdollisen.

Siinä ovat siis parhaat metsästyspelit iOS:lle ja Androidille. Olitpa sitten satunnaispelaaja tai kilpailuhenkinen metsästäjä, nämä pelit tarjoavat varmasti tuntikausia hauskaa ja jännittävää. Joten mitä sinä odotat? Ota metsästysvarusteet mukaan ja aloita jo tänään!

Hyvää metsästystä!